OGROMAN TRANSFER NA POMOLU: PEP GUARDIOLA DOVODI 21-GODIŠNJU SENZACIJU ZA 70 MILIJUNA FUNTI!

0
163

Ogroman transfer na pomolu. Pep Guardiola dovodi 21-godišnju senzaciju za 70 milijuna funti! Manchester City će navodno platiti naknadu za Tanguy Ndombelea, nakon što je Lyon postavio cijenu od 70 milijuna funti za njega.

Ogroman transfer

Pep Guardiola je veliki obožavatelj mladog veznog igrača, koji je nedavno pobijedio protiv Cityja, ali njegovo potpisivanje neće biti jeftino.

Nakon što su na ljeto platili rekord od 60 milijuna funti za Riyad Mahreza, zvijezda tvrdi da bi šampioni Premier lige mogli platiti 70 milijuna funti za Ndombelea.

Iako to izgleda puno za relativno nepoznatog igrača, 21-godišnjak je stvarno zasjao u Ligue 1 u posljednje vrijeme i čini se idealnim za prelazak u Premier ligu.

City bi također mogao da zamijeni Fernandinha i to dugoročno, kao i Yaya Tourea nakon njegovog odlaska sa stadiona Etihad na ljeto.

Daily Star također tvrdi da je City gledao Ndombelea na ljeto, kada su također pobijeđeni za potpis Jorginha od strane rivala Chelseaja.

Pa ipak, ostaje da se vidi kako će City biti zainteresiran za potrošnju tolikog novca na tako mladog igrača, jer postoje i dokazane opcije dostupne za slične naknade, čak i na ovom pomalo neuogdno napuhanom tržištu u ovom trenutku.