Ljudi su zanijemili kad su joj vidjeli lice: Procurila Slika Zorice Prije Njenih Plastičnih Operacija, Fanovi U Nevjerici (Foto)

0
638

Jedna od najpoznatijih pjevačica sa domaće scene i estrade je Zorica Brunclik, koja nam je svima poznata po svom zaštitnom znaku, a to je kosa u pink boji. Ipak, osim što je imala drugačiju boju kose, ni lice ove pjevačice nije izgledalo ovako kao danas, što je posljedica plastičnih operacija koje je imala.

U mladosti je Zorica imala tamnu, smeđu kosu i izgledala je zaista drugačije. U nastavku ovog članka pogledajte da li biste prepoznali ovu zvijezdu da ste je sreli na ulici prije mnogo godina.Činjenica je da su operacije i plastična hirurgija postale dio našeg svakodnevnog života, a pogotovo za osobe koje se bave umjetnošću, pogotovo ako su dio muzičke ili filmske industrije, gdje izgled igra veliku ulogu. Tako su i mnoge druge atraktivne dame, kao što su Severina, Ana Kokić, Nikolina Pišek ili Zorannah izgledale puno drugačije prije luksuza i slave koji su danas dio njihove svakodnevnice.