STIŽE KAZNA? PREDSJEDNIK FIFA-E JE JAKO LJUT NA MESSIJA I RONALDA!

0
274

Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, bio je zadovoljan kako je prošla spektakularna ceremonija FIFA-e u ponedjeljak u Londonu. Glavni čovjek ove nogometne organizacije ipak nije mogao sakriti razočaranje zbog jedne stvari. Naime, duboko ga je razočarao nedolazak Messija i Ronalda!

INFANTINO U AKCIJU!
Što se tiče ‘obrazloženja, Ronaldo je naveo kako nije mogao doći zbog klupskih obaveza, a Messi zbog obiteljskih razloga. Mnogi su ostali iznenađeni što se ovaj dvojac nije pojavio u Londonu pa su ih itekako krtizirali putem drušvenih mreža.

No, to nije sve. Ponajbolji dvojac današnjice nije se samo našao na meti raznih navijača diljem svijeta. Dobro su ih oprali i brojni poznati treneri te igrači. A sada je na Infantinu da se ovako nešto više ne ponovi.

Šef FIFA-e s odvjetnicima razmatra način na koji bi mogao pravno prisiliti najbolje svjetske igrače da dođu na dodjelu nagrada.

FIFA je uložila strašno puno novca u brendiranje svoje nagrade “The Best” kojom želi preuzeti primat France Footballovoj “Zlatnoj lopti”, no bez Messija i Ronalda taj brend gubi strašno puno na prepoznatljivosti.