Ana Bekuta pokazala svoju prelijepu unuku, ali svi su gledali u jedan detalj: “Strašno, na šta ovo liči?” (Foto)

0
1400

Ana Bekuta je pjevačica koju već neko vrijeme gledamo u sezoni popularnog muzičkog takmičenja. Moramo priznati, da se trudi da izgleda što bolje, iako je starija. Ana je isto tako aktivna na društvenim mrežama.

Tamo je nedavno okačila sliku sa svojom unukom Sonjom. Bilo je dosta pozitivnih komentara i mnogi su hvalili njihov izgled. Svi su se složili da je Sonja baš lijepo djevojka. Ipak, zapao im je jedan detalj koji je izazvao negativne komentare. Pogledajte njihovu sliku:Šta kažete, šta mislite koji je detalj izazvao toliku pažnju? Pogledajte Anino lice, pored toga što je uradila dosta estetskih zahvata, stavila dosta šminke, ona je još to sve isfotošopirala. I to ne malo. Svi su primjetili kako izgleda izobličeno i da joj se usta i ne vide. Primjećujete li vi to?

Bilo je negativnih komentara a neki od njih su bili: “Šta to uradi sa sebe”, “Ovo je strašno”, “Na šta ovo liči Ana”, a bilo je i lijepih komentara koji se slažu da njena unuka izgleda zaista prelijepo. Pogledajte još jednu njenu fotografiju:

Ovo joj nije trebalo. Slika bi bila lijepa i bez toliko fotošopa i dodataka. Mnoge poznate ličnosti pretjeraju sa estetskim zahvatima, pogotovo sa botoksom. Lice im onda izgleda potpuno neprirodno. Uredu je da uradite neke korekcije, ali pretjerivanje u tim zahvatima je zaista nepotrebno.