Njemu 19, njoj 72, već 2 godine su u braku: Ona je divna ljubavnica, mlađe žene me nikada nisu privlačile! (VIDEO)

0
526

Geri Hardvik (19) je upoznao Almedu (72) u piceriji i sada su muž i žena i otvoreno govore o svojoj vezi i seksu. Misle da njihova veza nije čudna iako je Geri mlađi od jednog Almedinog unuka.

U leto 2016. godine Almeda nije ni sanjala da će se zaljubiti u tinejdžera dok je otišla da jede u popularnom američkom lancu restorana. Nakon samo dve nedelje Geri je zaprosio Almedu.Geri kaže da je upravio bio završio nesrećnu vezu sa 77-godišnjom ženom i da se u Almedu, baku šestoro unučadi, zaljubio na prvi pogled.

Par živi u Tenesiju i kažu da su jako srećni.”Ako nekoga voliš, godine su samo broj. Sada sam već dve godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim da provedem ostatak života, čim sam ga pogledala u oči osetila sam ljubav”, kaže Almeda.

“Prvo što sam primetio kod Almede su njene predivne oči. Almeda ima predivan karakter, uvek je nasmejana, a hemija među nama je jaka. Imamo slične interese i hobije, a mlađe žene me nikada nisu privlačile. I kada sam imao 13, 14 godina, bile su mi privlačne starije žene. Rekao sam to svojoj baki koja me odgajala i malo se bojao njene reakcije, ali ona je to prihvatila”, kaže Geri.

“Prvi put smo vodili ljubav u noći našeg venčanja. To je bilo neverovatno iskustvo, Almeda je divna ljubavnica”, kaže Geri.

Ali neki ne prihvataju njihovu vezu, a među njima je i Almedin sin koji s majkom nije razgovarao otkako je srela Gerija.

Aron i Indijana Eliot, Almedini unuci takođe se teško nose s bakinim izborom, ali kažu da je bitno da ona bude srećna.

“Gerija sam samo jednom nazvao dedom i to kada sam bio pijan”, kaže Aron, a piše Mirror.