Ima 32 godine i završila je prestižni fakultet: Evo kako danas izgleda kćerka Dine Merlina (Foto)

0
232

Dino Merlin je popularni pjevač na Balkanu, a njegova porodica se ne eksponira puno u medijima. Znate li kako njegova kćerka izgleda?

Dino Merlin je u sretnom braku i već 28 godina je vjeran samo jednoj ženi, Ameli. On je više puta istakao kako je riječ o ljubavi koja se desila na prvi pogled. Na početku nije sve bilo tako idealno jer su se njeni roditelji bunili s obzirom da Dino nije imao nešto puno novca.

Oni su usprkos tome istrajali u svemu i održali svoju ljubav. Dobili su kćerku Naidu i sina Hamzu. Oni su veoma pametni i ambiciozni. Ona je studirala informatičke nauke i završila je postidiplomske studije na Oksfordu.

Obično se djeca poznatih ličnosti eksponiraju puno u medijima. Također, preko imena roditelja žele i sami da dođu do medijske pažnje. Često su aktivna na društvenim mrežama gdje objavljuju slike i neke objave. Dinina djeca se ne eksponiraju medijski i posvećeni su drugim stvarima.

Kaže kako Naidu ne zanimaju materijalne stvari i da nije nimalo umišljena. Baš je dobro što su iskoristili svoje mogućnosti i fokusirali se na školovanje. Lijepo je iskoristiti tu priliku. Da li znate kako njegova kćerka izgleda? Ovdje možete vidjeti kako ona izgleda, ona danas ima 32 godine: