Sakrili kameru kako bi pratili dadilju, a kada su vidjeli šta radi djetetu zaplakali su (Video)

0
4657

Veoma je bitno da pazite ko će voditi računa o vašem djetetu. Ne možete ga ostaviti bilo kome jer ima svakakvih ljudi. Roditelji ovog dječaka nisu mogli ni zamisliti koga su zaposlili.

Roditelji žele da njihovo dijete bude u dobrim rukama dok oni nisu tu i trude se da osoba kojoj povjere dijete bude dobra prema tom djetetu i veoma odgovorna.

Nažalost, nasilje je prisutno, a ono što je većini nepojmljivo jeste to što postoje tako zle osobe koje će zlostavljati čak i bebu. Ovo je jedan takav slučaj. Roditelji su mislili da ostavljaju svog osmomjesečnog dječaka u dobrim rukama, ali nažalost nije bilo tako.

Majka dječaka Elena Levendeeva je primjetila da joj beba stalno plače i da je tužna. Zbog toga odlučuje da stavi kameru i da s mužem posmatra šta se dešava kada oni nisu tu. Ispostavilo se da ta dadilja tuče malenog dječaka.

Dadilja po imenu Anastasia Zhelyabova ga je tukla, bacala od pod, te ,mu začepljavala nos kako ne bi mogao disati. Oni su naravno reagovali kažnjena je. Zamislite šta bi se tek desilo da je ovo nastavila raditi, možda bi ga i ubila na kraju. Šta joj je ovo dijete bilo krivo, nije nam jasno.