Zapisano vam je na dlanu još od rođenja: Pogledajte vašu ruku i saznajte koliko ćete djece imati

0
196

Znate li da postoje određena mišljenja o tome da postoje linije na dlanu koje mogu da nam kažu koliko ćemo djece imati. Evo o čemu je riječ:

Ovo je jedna ineteresantna teorija, a riječ je o tome da ovaj broj linija pokazuje koliko ćete djece imati. Te linije se nalaze ispod korijena vašeg malog prsta. Od korijena malog prsta, pa prema dlanu, nalaze se linije.

Broj tih linija vam može reći koliko ćete djece imati. Nemojte brojati one jake linije na prstu, već ove između područja kojeg smo naveli. Pogledajte svoj dlan i biće vam jasno, ovdje na slici to možete vidjeti:

Da li ste našli neke linije? Koliko ih je? Postoje mišljenja da to može značiti broj djece koje ćete imati. Također, postoje mišljenja da što su te linije vidljivije, jače, može značiti da će biti riječ o muškom djetetu, a ove bljeđe linije ukazuju na žensko dijete.

Opet napominjemo da to ne mora značiti da prema ovome određujete koliko i da li ćete imati djecu, ali je svakako jedna zanimljiva stvar koju možete pogledati. Za više korisnog i zanimljivog sadržaja budite uz web portal megaportal.info i podijelite sa vašim prijateljima i porodicom.