KAPA DO PODA MAJSTORE: VRIJEĐALI SU VIDU CIJELU UTAKMICU, ON IM GOSPODSKI UZVRATIO!

0
646

Turski Bešiktaš odigrao je neriješeno (1:1) na vrućem gostovanju u Beogradu kod Partizana. Dobar je to kapital za suigrače Domagoja Vide i mogu se nadati prolasku na domaćem terenu u Istanbulu. Stoper doprvaka svijeta i višestrukog prvaka Turske odigrao je svih 90 minuta dvoboja.

Bio je suočen tokom svakog dodira lopte sa zvižducima cijelog stadiona Partizana, vrijeđali su ga i vikali da je ustaša. Ništa čudno kada su srpski navijači u pitanju, sve je to dio njihovog folklora da se igrača izbaci iz ravnoteže i napravi grešku.

Međutim, Domagoja srećom nije lako smjesti i nisu ga nimalo pogodile uvrede, dapače, ponio se džentlmenski u izjavama nakon utakmice. Zašto i ne bi, on je igrao u finalu SP i proživljava najbolje dane karijere, već je jako iskusan igrač i neće reagirati burno na nekakve gluposti.

“Prije deset mjeseci igrao sam ovdje također u Europa Ligi, ali s kijevskim Dinamom. Partizan je bolji sada nego prošli put kada se igralo pred praznim tribinama. Lijepo igra, ima dobrog napadača i sada je bilo teško, ali mislim da ćemo ipak proći dalje.”

Na pitanje kako se osjećao tokom dvoboja zbog silnih uvreda, Vida je odgovorio u svom stilu:

“Imam dovoljno godina i iskustva da me to ne dira. Bila je to lijepa atmosfera, čestitam navijačima i Partizanu i vidimo se za tjedan dana.”