CIJELI SVIJET U SUZAMA: Otkriveno što znače ove 2 CRTE na Ronaldovoj glavi

0
43014

Puno je negativnih kritika dobio Cristiano Ronaldo nakon uvodnog nastupa Portugala na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Ali nešto o njemu sigurno ne znate… Portugalci su odigrali samo 1-1 protiv autsajdera Islanda, a Ronaldo ničime nije potvrdio da je jedan od najboljih svjetskih nogometaša. I to samo nekoliko dana nakon što je izjavio da je upravo on najbolji igrač svijeta u posljednjih 20 godina.

Platio liječenje oboljelom dječaku

Ronalda su nakon utakmice optužili da previše glumata, dobio je kritike da je loš gubitnik, a ni statistika mu ne ide u prilog. Mnogi će se složiti s mišljenjima da Realov napadač često iritira svojim ponašanjem na travnjaku i izjavama izvan terena, da je umišljen i bahat, da ne poštuje suparnike…

Ali, ima Ronaldo i drugo lice. Kad je u pitanju pomoć potrebitima, kad treba pokazati solidarnost, Ronaldo je gotovo uvijek u prvim redovima. U utorak se u Saint-Etienneu trostruki osvajač Zlatne lopte pojavio s neobičnom frizurom – na stražnjoj strani glave je imao izbrijane dvije crte.
Po mrežama i medijima su krenula nagađanja o tome što predstavljaju dvije vodoravne linije, a onda je španjolski portal Telecinco otkrio pravu istinu. Ronaldo je neobičan ‘ukras’ na glavi napravio u znak solidarnosti s bolesnim dječakom. Priča kaže da je Portugalac platio liječenje dječaku koji je obolio od raka. U procesu liječenja je dječak bio i na operaciji nakon koje su mu na stražnoj strani glave ostala dva ožiljka. Upravo je te ožiljke Ronaldo imitirao svojom frizurom i na taj način poslao podršku oboljelom djetetu. Možete ga ne voljeti, ali za ovaj mu se potez morate nakloniti.

Izvor balkan24h.blogspot.rs