BIZARNA TEORIJA ZAVJERE ZA 28. APRIL SE PREDVIĐA KRAJ SVIJETA: Nakon Potpune Pomrčine Sunca, U Zemlju Će Udariti Misteriozni Nibiru!

0
272

Svijet bi trebao uskoro skončati, ako je za vjerovati jednom teoretičaru zavjera. Numerolog David Meade ponovo je upozorio na mogućnost da se misteriozni divovski planet ‘Nibiru’ sudari sa Zemljom, piše Daily Mail.

Njegova bizarna teorija tvrdi kako će potpuna pomrčina Sunca, koja će se dogoditi 21. avgusta i biti najbolje vidljiva u Sjevernoj Americi, biti signal da će veliki planet, kojeg dosad nitko nije primijetio, udariti u Zemlju. Za potvrdu svojih tvrdnji Meade koristi i nekoliko ulomaka iz Biblije.

Misteriozni planet i Sunčev blizanacUnatoč nedostatku dokaza o postojanju ovog ‘skrivenog’ planeta, za kojeg je i NASA već ranije izjavila da se radi o internet prijevari, mnogi ljudi vjeruju kako stvarno postoji. Tvrde se da se nalazi na samome rubu Sunčevog sustava.

Nibiru, kojeg ponekad nazivaju i ‘Planet X’ trebao je već više puta uništiti Zemlju od 2003. godine.

Ranije je Meade tvrdio kako će se Nibiru sudariti sa Zemljom u oktobru nakon što ju privuče gravitacija ‘binarne zvijezde’, blizanca našeg Sunca. Rekao je kako je tu zvijezdu teško primjetiti zbog toga što se nalazi s druge strane Sunca.

(net.hr)