JE LI OVO KRAJ ŠPEKULACIJAMA? RAKITIĆ OTKRIO GDJE ŽELI NASTAVITI KARIJERU!

0
654

Hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, od ljeta 2014. igrač je Barcelone i postao je pravi kapitalac ponajvećeg nogometnog kluba.

No, ‘Raketa’ se često zna naći u novinarskim naklapanjima kako je jedan od kandidata za odlazak iz Barce. Njegovo ime često je povezivano s odlaskom u Premiership gdje ga povezuju s Liverpoolom i Manchester Unitedom. Poprilično je aktivna priča oko prelaska u francuski PSG, a možda najuporniji su Talijani koji Rakitića redovito sele u Juventus ili Inter.

Ali, 31-godišnjak još uvijek igra za Barcelonu te se sa sigurnošću može kazati kako je jedan od najboljih igrača uz velikog Lionela Messija.Rakitić je jučer odigrao cijelu utakmicu u pobjedi nad gradskim rivalom Espanyolom 2:0, a nakon dvoboja bio je itekako direktan:

“Ono što ja želim jest uživati na terenu a to i radim. Veselim se što mi nakon utakmice čestitaju suigrači i upravo je to ono što me interesira. Nakon toga, ako su u klubu zadovoljni samnom razgovarat ćemo a ako nisu također ćemo razgovarati na drugačiji način i gotovo”, rekao je 31-godišnji vezni igrač podno stadiona Camp Nou u Barceloni.

“No ja sam već nekoliko puta rekao da sam jako zadovoljan i jako sretan što igram za Barcu. Nadam se da ću igrati za nju još puno godina”, dodao je.

Rakitiću ugovor istječe u ljeto 2021. godine, a Španjolci pišu kako je Ivan zatražio veću plaću i produženje ugovora.