Zovu ga “tihi ubojica masnoće i prekomjerne težine”: Tako lako skida kilograme, da to niste ni svjesni!

0
1717

Prema podacima oko 400 milijuna ljudi u Evropi ima problema s povećanom tjelesnom masom. BiH je na petom mjestu, što je pokazatelj da je pretilost česta i kod nas.

Pretilost je SZO (Svjetska zdravstvena organizacija) proglasila problemom epidemijskih razmjera. Pretilost smatramo vodećom bolesti savremene civilizacije. Odgovornost kod ovog zdravstvenog problema je u rukama pojedinca koji promjenom životnih i prehrambenih navika može utjecati na rješenje problema.

Pretilost definiramo kao stanje pretjeranog nakupljanja masnog tkiva u tijelu.

Pretpostavlja se da je broj pretilih u Evropi oko 130 milijuna. Svjetska zdravstvena organizacija smatra da bi se uz pomoć vlada država, prehrambene industrije, zdravstvenih stručnjaka moglo ostvariti smanjenje broja pretilih . Današnji stresan način života pogoduje nastanku pretilosti.

Debljina utiče na zdravstveno stanje čovjeka. Zbog debljinu treba promatrati kao bolest, a njeno liječenje kao prevenciju drugih bolesti. Obično je najnormalniji postupak da se skupim lijekovima liječe posljedice debljine, a da se sama debljina se ne liječi, odnosno ako se i upućuje na liječenje. Kao posljedica debljine javljaju se mnoge bolesti – od šećerne bolesti do nekih zloćudnih bolesti.
Jedan od najtežih zadataka za svaku ženu jest izgubiti težinu na zdrav način. Mnogi se podvrgavaju dijetama i opasnim operacijama, ali nisu uvijek najbolja odluka. S toga ćemo u ovom članku pokazati kako zdravo i bez napora izgubiti težinu.

Postoji hit pod nazivom “ubojica od prekomjerne težine” koji vam može pomoći da brzo izgubite težinu. Možete izgubiti do 3 kg u samo dva dana. Njegova glavna svrha je spaljivanje masnoća u najtežim područjima poput trbuha, leđa i nogu. To bi trebao biti potrebno 30 minuta prije doručka 2 ili puta tjedno.

Ono što trebate:

Mala rajčica (4 jedinice).
Sok od limuna (6 žlica).
Češnjak (4 klinčića).
Ledeni kocke (6 jedinica).
Mineralna voda (0,25 litara).

PRIPREMA I UPOTREBA:

Prvo, morate temeljito oprati sve sastojke. Zatim stavite u blender i dobro promiješajte dok ne dobijete lijepu homogenu smjesu.

Za najbolje rezultate trebali biste popiti ovo piće 30 minuta nakon doručka 2-3 puta tjedno