TALIJANI OPET IMAJU EKSKLUZIVU: SPREMITE SE, DOLAZI RAKITIĆ U SERIE A!

0
364

U posljednje vrijeme Ivan Rakitić često se nalazi u rubrici nogometnih špekulacija. Hrvatski veznjak na meti je mnogih klubova, ali on ipak želi ostati u Barceloni…

TALIJANI SAMO IMAJU MAŠTU?
Kao moguća destinacija našeg Rakitića redovito se spominje Italija i tamošnja Serie A. ‘Raketa’ je bio povezivan s Juventusom, a sada ga navodno želi i Inter, koji je godinama u sjeni kluba iz Torina.

Naime, današnja naslovnica Gazzette dello Sport piše kako se Rakitić ponudio Interu! Za sve je kriva Barcelona koja je potvrdila kako je od ljeta novi igrač kluba wonderkid iz Ajaxa, Frenkie de Jong. Rakitićeva otkupna klauzula prema ugovoru kojeg ima do 2021. godine iznosi 120 milijuna eura, ali Inter planira nagovoriti Barcelonu da Ivana pusti za 90 milijuna eura. Prema Transfermarktu, Ivanova vrijednost je 65 milijuna eura.

Talijani također pišu da je Inter spreman Rakitiću ponuditi petogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao pet milijuna eura godišnje.

Hrvatski veznjak očekivao je novi ugovor od Barcelone, ali oni su ga iznenađujuće stavili na čekanje! Ipak, predsjednik Barcelone ima odgovor na to:

“Na kraju sezone će biti vremena za razgovore o povećanju plaće, obnovi ugovora i o svemu što bude potrebno”, kazao je na kraju prošlog mjeseca.

Hoće li Rakitić zaista napustiti Barcelonu?