Bolna ispovest devojke koju ne voli majka. Radila sam sve što mi kaže, završila fakultet koji je ona želela, sada hoću samo da odem od nje

0
134

Devojka je odlučila sa svima da podeli situaciju u svom domu, a kako tvrdi, njena majka radi sve da bi se ona osećala loše. “Mislim da me moja rođena mama ne voli. Tužno je što ovo uopšte pišem, ali stvari koje kaže i dela koja uradi mi govore da je tako.

Sve sam uradila, do sada, kako je ona htela, završila sam srednju koju je ona htela da završim. Završila sam i fakultet pre par meseci. Nisam imala neke zahteve i prohteve. Većinu stvari koje su mojim vršnjacima normalne da imaju, ja nisam imala, ne jer nismo finansijski u mogućnosti već jer mi nisu bile dozvoljene da imam”, počela je devojka.

FOTO: PROFIMEDIA

“Već danima je ljuta na mene, ne razgovara sa mnom jer ležim i sedim po ceo dan, jer retko kada izađem napolje. Iako je februar mesec, iako je temperatura u minusu i napolju sneg pola metra. Kada sam se vratila kući, uzela sam da radim po kući, čistim, ribam, perem, skuvam i ručak, ali onda je počela da viče na mene jer joj premeštam njene stvari. Pa šta hoće od mene”, nastavila je ona. “Obećavam otići ću i uzeti bilo kakav posao da radim, bilo šta. Nije me sramota uzeti kantu i krpu i to je časan posao. Samo da se sklonim od nje”, završava anonimna devojka.

(Izvor: Kurir.rs)