RONALDO GA ZELI ODMAH: ZVALI SMO GA PIT BULL, ZELIO BIH GA U SVOM TIMU!

0
952

Nakon što je Wayne Rooney dobio poziv u englesku reprezentaciju, Cristiano Ronaldo otkrio je kako mu nedostaje bivši suigrač.
Oni su igrali zajedno u Manchester Unitedu i Ronaldo je sada izjavio kako bi volio opet igrati s njim. “Moć Waynea Rooneya je njegov mentalitet i snaga”, rekao je fantastični Cristiano Ronaldo za Goalhanger films.

“Sjajni Wayne nikad ne staje, stalno trči i radi za ekipu maksimalno. Fantastičan je timski igrač i zabija golove, i to važne.” “Među nama, zvali smo ga pit bull. Sjećam se koliko je moćan bio kad bi izgubio loptu.

Vrlo je snažan i ima nevjerojatan udarac.” “Nedostaje mi i nikad se ne zna, možda ćemo jednoga dana opet igrati zajedno.” Rooneyu su sada čak 33 godine i trenutno igra za DC United, kamo je otišao ljetos.
Nakon sjajnih 13 godina u Manchester Unitedu, te najprije dvije, pa nakon Old Trafforda još jedne sezone u Evertonu. Svima će ostati u pamćenju kao jedan od najboljih golgetera Manchester Uniteda, a i našeg vremena.

Zanimljiva je činjenica da je sjajni Wayne Rooney postigao čak tri pogotka na svom debiju za United, a sva ta nostalgična priča CR7 je možda jedna velika uvertira za njegov dolazak možda baš u Američki DC United?!