Dnevni horoskop,za DANAS,za 22.oktobar : Lavu se sve kockice sklapaju, Devicu čeka neprijatno iznenađenje

0
294

Ovan

Nemojte trošiti energiju na ljude koji su negativni. Danas je dan za akciju. Posvetite više vremena sebi. Moguća je glavobolja.

Bik

Partneru je potrebno više pažnje. Danas je odličan dan za završavanje obaveza, budite posvećeni poslu i držite se rasporeda. Od fokusa će zavisiti uspeh.

Blizanci

POGLEDAJTE I

3 horoskopska znaka koja će vas šutnuti kao istrošenu krpu
Potrudite se da ignorišete ako Vam smeta nešto kod drugih, ne morate svakome u lice da kažete šta mislite. Ne brzajte na poslu, možete napraviti neke greške. Napravite kompromis sa saradnicima.

Rak

Danas će biti bitno da se fokusirate i date sve od sebe. Saradnja je jako bitna. Strastveni ste, energični. Posvetite se partneru.

Lav

Sve Vam ide kako ste zamislili. Ako budete imali priliku da idete na neko kraće putovanje, to će biti dobra odluka. Potrudite se da sve nesporazume sa prijateljima rešite.

Devica

Mogući su iznenadni troškovi, potrudite se da budete racionalni što se tiče novca. Ne dozvolite da Vas saradnici iznerviraju. Skloni ste flertu.

Vaga

Imate dosta planova, ali Vam je potrebna pomoć drugih ljudi u svemu. Pitajte neke bliske prijatelje za savet. Nemojte biti tvrdoglavi u partnerskim odnosima, nego saslušajte drugu stranu.

Škorpija

Napeti ste. Popričajte otvoreno sa kolegama o svemu što Vam ne odgovara na radnom mestu. Moguća je glavobolja.

POGLEDAJTE I

3 horoskopska znaka sa kojima nikad ne treba da se svađate
Strelac

Dobro se osećate. Nemate fokus, ali bi onda trebalo da napravite bolju organizaciju rada da ne biste nešto zaboravili da završite. Nije dobar dan za započinjanje novih stvari.

Jarac

Neke osobe koje Vam nisu bliske mogu da Vas iznerviraju. Potrudite se da ne uključujete emocije u posao, jer to nije dobro za Vas danas. Držite se planiranih obaveza.

Vodolija

Danas je bitno da budete staloženi i dobro organizovani, jedino tako ćete stići da završite kad treba. Mnogo se brže stvari odigravaju nego što ste očekivali.

Ribe

Danas je idealan dan za neke nove početke i planove. Imaćete dobru saradnju sa kolegama i lako ćete odraditi sve što ste isplanirali. Imate višak energije i sjajno se osećate.

Izvor: Mondo