Šaban mu je posvetio i pjesmu, a on se rijetko pojavljuje u javnosti: Evo kako izgleda njegov sin Mihajlo (Foto)

0
304

Šaban Šaulić je neko ko nam je svima poznat. Pjevač koji već dugo opstaje na sceni i nastavlja pjevati vrstu muzike koju je oduvijek plasirao. U raznim takmičenjima bi takmičari željeli da se dokažu sa njegovim pjesmama.

Njegove pjesme su veoma teške i ne može ih baš svako pjevati. Imali smo ga prilike gledati u nekim takmičenjima kao člana žirija. Kao što nam je poznato, on je dugo u braku, a ima troje djece. Dvije kćerke i sina.

Kćerka Ilda je krenula njegovim stopama i bavi se muzikom. Nju smo zbog toga imali prilike češće gledati u medijima. Njegovog sina Mihajla možda niste imali prilike toliko često vidjeti u medijima. Šaban ima brojne hitove, a jedna od njih je bila pjesma” Mihajlo” koju je posvetio svom sinu.

U toj pjesmi ga baš hvali, kao što bi svako svoje dijete. Lijepo je da vam neko posveti pjesmu, a pogotovo roditelj. Ovdje možete vidjeti kako Šabanov sin Mihajlo izgleda:Šta kažete na njegov izgled? Da li vam liči na oca i da li ste ga imali prilike već vidjeti na slikama? Na ovom videu možete pogledati neku njegovu izjavu, pa možete procijeniti kako se snalazi sa novinarima i izjavama, šta mislite o tome?