ISPOVEST: Čekala sam i dočekala da se osvetim

0
767

Najbolja drugarica je spavala sa mojim dugogodišnjim dečkom na neki način vjerenikom nakon čega sam prekinula sa tim momkom. Njoj sam to oprostila ali nikad joj nisam zaboravila i čekala sam pravu priliku da joj se osvetim. Nakon 4 godine došao je i taj dan, dan za osvetu. Taj dan je bio dan njenog vjenčanja, znala sam da mi je to idealna prilika da joj vratim za sve što mi je uradila i da ću joj obilježiti njen dalji život, kao što je ona obilježila moj. Prije same ceremonije vjenčanja sam joj sipala malo mlijeka u njen skok.

Znala sam da je alergična na mlijeko i da je samo mala količina potrebna da joj izazove alergisku reakciju. Nakon nekih 15-ak minuta ona je dobila osip po celoj koži, a svom sekundom po njenoj koži je izlazilo sve više crvenih mrlja. Vrištala je i plakala zato što to nije mogla pokriti šminkom, izgledala je kao da je šugava.

Htjela je otkazati vjenčanje ali onda se posvadjala sa dečkom jer on nije htjeo da se blamira i otkazuje vjenčanje. Morala je biti mlada to veče i baš svi su je cijelo veče kiselo gledali, mnogi nisu smjeli čak ni da je dodirnu, da joj prođu jer su mislili da je neka zaraza je spopala. Slike sa venčanja ja verujem da bi ona najradije spalila ali moraće da ih sačuva kao uspomenu, a ja ću se uvek slatko sećati tog dogadjaja.

VIC:

Sunča se na plaži čovjek i kad je poprimio lijep preplanuli ten sjeti se da mu je promaknuo jedan detalj… pe**s! Zato odluči da se zatrpa pijeskom i ostavi samo spolni organ na suncu kako bi i on dobio preplanulu boju. Nedugo zatim, plažom prolaze dvije bakice i spaze pe**s. U prvi mah nisu bile sigurne što je to, te jedna počne pipkati štapom i pe**s se počne dizati.

Shvatiše bakice što je u pitanju, te jedna kaže drugoj : -Eeee sestro je l’ vidiš ti te ironije?! -sa 20 me je to zanimalo.. -sa 30 sam uživala u tome… -sa 40 sam već morala da ga tražim… -sa 50 sam morala da plaćam za to… -sa 60 sam molila Boga za to… -sa 70 sam potpuno zaboravila na to, a sada kada imam 80, prokletinja raste svuda unaokolo a ja ne mogu ni čučnuti!!!